Room4Kids Blog

Aalst aan mij ligt...shop ik hier!

Aangemaakt op 31-08-2016 door Els

Aalst aan mij ligt... shop ik hier! 

Aalst heeft heel wat te bieden: de laatste jaren waait er een frisse wind door de Aalsterse winkelstraten en zijn er heel wat handelszaken bijgekomen (waaronder ook Room4Kids :-)) met een visie én en uniek aanbod aan mode- en lifestyle artikelen en met de focus op persoonlijke service. 

Op 3 september wordt "Aalst aan mij ligt" gelanceerd: een shoppingtraject langs 30 unieke hotspots, aan de hand van een handig stadsplan. 

Dankzij het shoppingkaartje, dat je in elke deelnemende zaak zomaar gratis kan meenemen, is het nu extra makkelijk om deze unieke zaakjes te vinden. Een shoppingroute die je langs het neusje van de zalm van het Aalsterse winkelleven leidt. Een route waarop je soms ook even halt houdt voor een koffie, een lunch of een glaasje wijn, want dat hoort er bij!

Het stadsplannetje is vanaf 3/9 beschikbaar in alle deelnemende zaken (ook bij Room4Kids) en op belangrijke punten in Aalst. Hieronder alvast een preview!


Het Huis!

Aangemaakt op 17-07-2016 door Els

HET HUIS! 

Super excited was ik toen ik het mailtje van Lut kreeg om te vragen of ik het zag zitten om de kamer van haar zoontje Rik in te richten....niet zomaar een kamer want Lut en Eric wonen in een prachtig huis: HET HUIS. Wellicht ken je het programma wel op één waar interessante persoonlijkheden 24 uur van de wereld afgesloten worden en geinterviewd worden door Eric Goens. De eerste reeks werd vorig jaar uitgezonden en was een enorm succes! Dit najaar aldus reeks 2, en deze keer met een veel mooiere kinderkamer dan vorig jaar ;-).

Het eerste bezoekje was spannend maar ook heel erg leuk en ongedwongen, wellicht lag het ook aan de openheid van Rik en Julia, een broer en zus uit de duizend! Ik kon me amper concenteren op het gesprek met Lut in de kamer van Rik omdat Julia en haar kleine broer me constant aan het lachen probeerden te brengen met hun gekke bekken en talloze verkleedkostuums (die ze telkens weer aan en uit deden en kwamen showen :-)! Aan sfeer en gezelligheid aldus geen gebrek..

Alles leek me heel doenbaar en ik had al een paar ideeën voor de kamer, Rik mocht ook een paar dingen zelf kiezen en beslissen maar toch ook niet helemaal want uiteraard hou je geen rekening met de technische aspecten van de filmploeg en regisseur... ! Wat een uitdaging! De uitdaging en adrenaline stegen alleen maar toen Eric zei dat het de belangrijkste kamer is van Het Huis want in de kinderkamer geraken de bekende persoonlijkheden vaak even (emotioneel) uit balans.. Nog meer druk aldus voor ons ;-)

Maar het is allemaal goed gekomen...! Het thema van de kamer: SUPERHERO! We hebben gekozen voor het prachtige Loft Bed van OLIVER FURNITURE, een prachtig op en top Scandinavisch merk: Classic Nordic Design met een grote D! 

Voor de accessoires hebben we een paar zitzakken gebruikt van NOBODINOZ want het was heel belangrijk dat de gasten van het programma zich zo comfortabel mogelijk konden nesten in de kamer. 

Opbergzakken van PLAY & GO en TELLKIDDO. Dekbedovertrek van TELLKIDDO. Rik is helemaal wild van panda's dus de pluche dierenkop kon zeker niet ontbreken (WILD & SOFT), evenals de panda lamp (LAPIN & ME). De muurstickers zijn van het Franse merk PÖM LE BONHOMME. Het ronde leeuwenkussen van OYOY. De superhero poster van het Zweedse MINIWILLA. Vlaggenlijn en kussen in wit, zwart en okergele print van NOBODINOZ. Geel knuffeltje en kapstokje van NOODOLL. De wasbare en heerlijk zachte gele tapijt van LORENA CANALS. Spaarpotje in de vorm van een robot is van KG DESIGN. Lightbox in A5 formaat van A LITTLE LOVELY COMPANY.

Oh ja en als je goed kijkt naar de foto's: de handtekening van de lieve K3 dames Kristel en Karen moest zeker blijven... dus werd er mooi rondgeschilderd :-).

Ook voor ons is het wachten om het echte resultaat te zien wanneer de eerste aflevering uitgezonden zal worden... een kippevel momentje zal het zeker worden!

Foto's: Els